Откриване на течове Бургас

Откриване на течове Бургас

Откриване на течовее Бургас предлагаме, вече повече от 11 години. Откриваме течове на вода от бани, тераси, теч от покриви, теч от съседи, теч от фуги, теч от сифони, теч от воронки, теч от душ кабини, теч от канализация, теч от парно, теч от тръби на водопровода и още много други видове скрити течове.

Работим с професионална апаратура и използваме доказани методи за откриване на скрити течове. Извършваме откриване и отстраняване на течове за Бургас и бургаска област. Имаме обучени специалисти.

Фирмата ни е специализирана и сертифицирана в откриване и отстраняване на течове и термография на жилища и промишлени обекти. Завършили сме нужното обучение и сме положили изпити пред най-добрите професори в сферата на без разрушителният контрол в България.

Фирма за откриване на теч с камера

откриване на теч При наличие на скрит теч трябва да ни потърсите и да си запазите час за посещение на адрес. Ако теча ви е свързан със съседи или имате такова съмнение е задължително да уговорите присъствие на съседите ви по време на обследването. Достъпа до помещенията, които причиняват теча е задължителен. Друго важно условие е да е сухо мястото, където ще се извършва термографията на теча. Мястото на теча може да е баня, кухня, тераса, балкон или покрив. Условието важи за всички.

Термография на теч се извършва при подходящи условия. В баните и тоалетните не трябва да има повърхностна влага поне 12 часа преди часа на термографията. Повърхностна влага означава вода по плочките от миене, пране, пускане на душ ш други.

Термография н скрит теч 

При външни течове от тераси, покриви и балкони трябва времето да е сухо (липса на влага, слана, сняг, локви от дъжд), както и да не е много горещо. Има още редица условия, но в процеса на записване на часа ви, нашит оператори ще ви изяснят, като се вземат в предвид при установяване на датата и часа за посещение на адрес.

Гаматерм ООД предлага на своите клиенти откриване на теч с камера за Бургас и областта вече 11 години.

Термокамера за откриване на течове Бургас и цялото черномория. . Диагностика на теч в банята. Обследване на течове. 

 Цена за намиране на теч от 198,00 лева.