Откриване на течове София

Откриване на течове София

Откриване на течове в София е наша основна дейност. Като професионална фирма за откриване на течове ние предлагаме и отстраняване на течове, но само течове открити от нас. Работим с професионална апаратура за откриване на течове от световноизвестната марка за термографски камери FLIR, както и с много друга апаратура.

Какви течове откриваме?

С модерната и съвременна апаратура могат да се откриват течове от покрив, течове от тераси, теч от балкон, теч от съседи, теч от фуги, теч от баня, теч от таван, теч от тръби на парно, теч от ВиК, теч от водопровод, теч от канал, теч от сифон, теч от фасади и още много други различни видове течове с неясна локация.

Какво представлява откриване на теч?

При наличие на влага и визуални следи и щети от теч на вода, а липса на ясна представа за местоположението на разлива. Откриването на точното място на аварията, всъщност е откриване на теч. За откриване на течове се използва различна апаратура, работеща на различен принцип. Техническото лице, което работи по откриването на аварията трябва да избере метод или няколко метода с които да открие проблема. Искаме да отбележим, че няма универсален метод и апаратура за откриване на течове. Характерните особености на терена и обекта, както и на самият теч решават използването на определена апаратура. Това налага обследващите фирми да имат пълен арсенал от техника и апаратура, както и обучен персонал.

Фирма за откриване на скрити течове с камера в София

Ние предлагаме и отстраняване на течове. Имаме професионален екип от водопроводчици за отстраняване на течове и възстановяване н работните площадки.

Клиента много често се увлича по ниски цени за откриване на течове, което доста често води до увеличаване на разходите. Повечето фирми, дори почти всички фирми нямат нужните сертификати и апаратура за откриване на течове.

Ние предлагаме откриване на течове в София и страната. Цени за откриване на теч може да видите в нашите ценови листи. Гаранция за откриване на теч. Ремонт на течове София. 

откриване на течове София